Header
Header Header

3KoppenLand

In de nieuwe wijk Driekoppenland te Noorden (Gem. Nieuwkoop) brengt ontwikkelaar Vink + Veenman begin oktober 25 energiezuinige en gasloze eengezinswoningen in de verkoop. De woningen zijn verdeeld over 3 woonblokken met fraaie en ruime tussenwoningen en hoekwoningen op ruime kavels. Daarnaast worden de woningen gekenmerkt door de unieke ligging en het uitzicht op een boomgaard met park en speelruimte voor kinderen.

Ruime woningen op grote kavels
De tussenwoningen beschikken over minimaal 123 m2 woonoppervlak en staan op ruime kavels (circa 140 m²) en hebben een diepe achtertuin van ca. 12 meter. De hoekwoningen zijn breder en beschikken over ruim 140 m2 woonoppervlak en zijn gelegen op royale kavels van 230 tot maar liefst 270 m2 (!). De brede zijtuin van ca. 3 meter geeft de woning diverse mogelijkheden waaronder het realiseren van een garage, uitbreiding van de woonkamer of werkruimte.

Interesse
Wilt u op de hoogte gehouden worden van of in aanmerking komen voor deze woningen? Schrijf u dan in via de projectwebsite en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Bezoek dan de projectwebsite voor de actuele verkoopstatus en schrijf u in voor één of meerdere woningen!