Het Noordereinde Zevenhoven - Verkooppercentage van 70% verkocht behaald!

12 februari 2019

In nieuwbouwproject "Het Noordereinde" is inmiddels ruim 70% van de woningen verkocht. Een prachtig resultaat en voor de ontwikkelaar Vink + Veenman b.v. het startsein om alvast de voorbereidingen voor de start bouw in gang te zetten.

Het Noordereinde is gelegen aan de rand van het dorp Zevenhoven en wordt een kleinschalig, gevarieerde woonwijk met een diversiteit aan woningen. Zo worden er te middan van de uitgestrekte weilanden 16 eengezinswoningen, 6 tweekappers met garage en 23 herenhuizen in diverse prijsklassen gerealiseerd. De verkoop is nog in volle gang en momenteel zijn er nog slechts enkele woningen beschikbaar.

PROEF DE SFEER VAN HET LANDELIJK WONEN

Het project is gelegen in Zevenhoven, een gezellig dorp in de gemeente Nieuwkoop. Door de ligging aan de rand van het dorp direct grenzend aan de uitgestrekte weilanden ervaar je hier de sfeer van het landelijk wonen. De wijk vormt straks een prachtige plek midden in het Groene Hart met op korte afstand zijn vele natuurrijke water(sport-) gebieden en de grote steden van de Randstad.

PLANNING

Wanneer als volgens planning verloopt wordt er na de zomer gestart met de bouw van het project en kunnen de eerste kopers een jaar later de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst nemen.

INTERESSE?

Zo nu en dan komt er toch nog een woning vrij, kijk voor meer informatie en de huidige stand van zaken op www.hetnoordereinde.nl en laat je noteren als reservekandidaat.