Start verkoop Het Noordereinde! Morgen is het zover!

06 november 2018

Morgenavond 7 november tussen 19:00 en 21:00 uur start de officiële verkoop van  het Noordereinde in Zevenhoven! Het evenement vindt plaats in centrum 't Trefpunt in Zevenhoven aan de S. v. Drielstraat 4. Jij komt toch ook?

Tijdens de start verkoop  staat er een verkoopteam voor je klaar om je vragen te beantwoorden en om je nader te informeren over dit prachtige project.  Verder laten wij je deze avond met speciaal voor dit project gemaakte 3D beelden nader kennismaken met het project en de woningen. Ook overhandigen wij je graag de brochure en de prijslijst.  Om de avond compleet te maken zijn er ook hypotheekadviseurs aanwezig om je van financiële informatie te voorzien. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

Inschrijven

Vanaf donderdag 8 november 2018 is op de website www.hetnoordereinde.nl de verkoopinformatie beschikbaar en is het mogelijk om je definitief  in te schrijven op het bouwnummer of de bouwnummers van je voorkeur.  De (digitale) inschrijving sluit op woensdag 21 november om 12:00 uur. Dus laat je informeren tijdens de start verkoop en schrijf in!

Loting bij de notaris

Wanneer de inschrijving is gesloten, zal de notaris de loting uitvoeren. Wanneer de loting is uitgevoerd stuurt de notaris de lijst met kandidaten door naar de makelaar welke de kandidaten zal benaderen voor het inplannen van een verkoopgesprek. De kandidaten die helaas geen woning toegewezen hebben gekregen zullen te horen krijgen dat zij op de reservelijst zullen staan